top of page

Lidt om os, Kennel Ålykke og stueopdræt (opdateres)

KENNEL ÅLYKKE bor i Ålykkehuset - deraf også navnet. Huset er fra 1900 men restaureret og udbygget i 2007 og ligger små 5 km fra Stenløse Centrum og kun 75 meter fra Værebro Å. Tilkørslen til huset går gennem Værebro Golfcenter af en hyggelig grusvej. Vi har direkte og fri adgang til Værebro Ådal samt Jens bondemands marker på alle fire sider af huset.

 

I Ålykkehuset bor Winnie, Kim og Noah sammen med vores tøs'piger: WILMA, KASTANJE og VIOLA samt de to flotte fyre ENZO & LUCCA. Vi har to katte SVEDSKE og DUFFY. De to store drenge Mads & Frederik er flyttet hjemmefra på nye eventyr.

Vi er så heldige og priviligeret, at Winnie arbejder hjemmefra og, at Kim fortrinsvis arbejder fra sit hjemmekontor.

Derfor er der altid nogen hjemme 24/7 hos både hunde og katte. Hundene bader når vejret tillader det (faktisk året rundt) i Værebro Å, og får selvfølgelig lange gå ture mindst tre gange om dagen. Ofte kører vi i hundeskoven, til byen en gang om dagen for, at snuse/læse nye "aviser" og blive løbende socialiseret.

Hvis vi ikke er hjemme er vi i vores sommerhus i Nykøbing Sjælland, hvor der altid er fantastiske badeture ved Skærby Strand.

Når vi har hvalpe - er de sammen med os både inde og ude døgnet rundt.

bottom of page